Diensten

Onze Diensten

Pakketten

MAKE-UP

Heb je hulp of begeleiding nodig bij je make-up? Dan ben je bij Trans Academy aan het juiste adres. Onze make-up artist is te boeken voor losse lessen of je kan er een complete cursus boeken. In deze visagie cursus wordt alles behandeld: make-up voor de ogen, lippen, contouren et cetera. Uiteraard krijg je ook advies over producten en huidverzorging.

STYLING

Welk kledingstuk past het best bij jouw lichaam? Hoe zet je je curves extra in de aandacht? Welke kleur en stijl past het best bij je? Welke pruik en haarkleur maken van jou de dame in de kamer? En hoe verzorg je die pruiken? Tijdens deze sessie helpt onze styliste je graag met het vinden van antwoorden op deze en nog meer vragen. Met onze groeiende collectie kleding en pruiken kan je meerdere looks uitproberen om zo je eigen stijl te vinden en verder te ontdekken. Ook is het mogelijk enkele van onze outfits te kopen of met begeleiding online te shoppen of samen te gaan shoppen.

OP MAAT CURSUSPAKKET MET CERTIFICAAT

Wij bieden ook de uitgebreide optie waarbij je alles leert wat je nodig hebt wat betreft make-up en styling, je leert op hakken lopen, je leert poseren en zitten…kortom: het totaalpakket. Bij dit pakket is ook een professionele fotoshoot door onze fotograaf inbegrepen.

BECOME A LADY

In dit VIP-pakket word je begeleid door een echte Lady. Met dit pakket onderga je een metamorfose en word je volledig omgetoverd en krijg je een mooie deftige outfit én accessoires aan. Vervolgens geniet je van een luxe high tea mét lekkernijen, champagne én chocolade bedekt met (eetbaar) 24-karaat goud. Je krijgt de basislessen van onze make-up artist/stylisten in styling, gedrag en tafelmanieren. Je leert deftig te lopen op hakken en hoe je elegant moet staan en zitten. Bij deze optie leer je uiteraard ook mooi poseren want ook bij dit pakket hoort de service van onze fotograaf die deze ervaring uitgebreid voor jou vastlegt.

TRANS MAKEOVER

Trans Makeover, ons basispakket mét make over én fotoshoot​

Bij deze optie word je door onze styliste en make-up artiest omgetoverd en worden er met 2 looks een fotoshoot gedaan. Vooraf wordt er een formulier ingevuld waarbij je kan aangeven hoe je jezelf graag zou zien en welke stijl daarbij jouw voorkeur heeft. Op basis hiervan worden er voor jou 2 looks samengesteld.

Deze optie van 4 uur biedt jou de kans om een goed beeld te krijgen hoe je eruit kan zien met de juiste styling én make-up.

GET TOGETHERS

Gezien de huidige omstandigheden rondom Covid-19 is dit een optie die nog even moet wachten.

Wat gaan wij in de toekomst organiseren?

  • Crossdresser high tea
  • Crossdresser dinner parties
  • Crossdresser pyjama parties

Contact

Voor vragen en boekingen​

Wil je een kennis of vriend meenemen naar je eerste bezoek ?

Ben je erg nieuwsgierig, maar durf je niet in je eentje?

Neem dan contact met ons op of er iemand mee kan. Gezien de huidige COVID-19 regels is dit momenteel nog geen optie.

Onze locatie is in Capelle aan den IJssel, Nederland. Andere locaties zijn mogelijk tegen vergoeding.

Ben je student of ben je in transitie vraag dan om 25% korting.

Voor vragen en boekingen​

Ben je student of ben je begonnen aan je transitie dan krijg je van ons 25% korting op onze pakketten.

[email protected]